Om os

Om EquiLight Denmark

Hos Equilight Denmark specialiserer os i lysterapi-produkter til mennesker og dyr. Lysterapi består af bestemte bølgelængder, der penetrerer vævet og styrker cellernes helingsproces. Vi er passioneret omkring sunde og raske heste, hunde og mennesker. Derfor har vi dedikeret os til, at udvikle specielvarer, der fremmer træningen og helingen hos dyr og mennesker, således en eventuel skade heler hurtigere samt at genoptræningen går stærkere. 

Derfor tilbyder vi et nøje udvalg af produkter indenfor trænings-,terapi- samt andre sundhedsprodukter til din hest eller hund. Vi prioriterer din hunds og hests trivsel!

I vores sortiment finder du produkter, der omhyggeligt er udviklet og har innovative egenskaber. Vores innovative produkter er testet og har bevist deres virkning allerede. 

Om EquiLight’ founder

Mit navn er Helena Vedholm, jeg har haft med heste at gøre hele mit liv, dvs omk 40 år, jeg har selv redet på konkurrence niveau i mange år samt arbejdet som professionel rytter. Jeg arbejder pt. professionelt med heste/hunde og deres biomekanik som behandler.

Jeg er desuden ved at tage uddannelsen som osteopat til heste ( equine diplomath osteopathy ) hvos The Vluggen institute i Tyskland og når jeg er færdig må jeg bruge titlen EDO.

I mit arbejde med hestene – og hundene, oplever jeg at rigtig mange kunne have glæde af at få behandling med lysterapi og det på en måde som deres ejere selv kan betjene.

Kundeservice i højsæde

Hos Equilight Denmark prioriterer vi dig. Vi lægger stor vægt på at rådgive og vejlede både før køb og når produktet efterfølgende er taget i brug. 

I menu punktet FAQ finder du svar på de fleste spørgsmål om både køb, brug og produkterne. Har du alligevel andre spørgsmål, eller har du brug for hjælp med din ordre, kan du blot sende en mail.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.